Weingut Bauer

Weingut Bauer

VELKOMMEN

Vi hos weingut Bauer er vinmagere efter gode gamle traditioner. Vores familie har dyrket vin omkring Mülheim i Mosel i mere end 300 år. Vi dyrker 10 hektar vinmarker, som blandt andet ligger på den verdensberømte Brauneberger Juffer Lokation. Vores kongebarn er Riesling, som skinner med en utrolig variation og finesse på Mosels stejle skiferieskråninger. Men mangfoldighed betyder også at have mere end én rynke. Derfor har vi de seneste år udvidet vores vinsortiment til at omfatte druesorterne Rivaner, Pinot Blanc, Pinot Gris og Pinot Noir,

OM OS

Regionens guld modner på vinstokkene. Vinbyerne ligger opstillet som perler. I Mülheim nær Bernkastel-Kues skinner og funkler en tilbygning lavet af glas og sten på gården til vores vinfamilies vingård.
I denne arkitektoniske perle er husets fine vine og destillater skabt under eksperthænder af Jörg og Thomas Bauer. For os betyder kompetence, når det kommer til vin, at kombinere tradition og innovation inden for vindyrkning og kælderdrift til et harmonisk helhedskoncept.

VORES Vingård

Vi vil gerne inspirere folk med vores vine. Vores fremragende beliggenheder betyder, at vi er forpligtet til at udvinde det bedste fra druerne. Med respekt for naturen, erfaring i vingården, udholdenhed og omhyggelighed i kælderen, beviser vi hver dag, at vores vine er førsteklasses, karakterfulde ambassadører for Mosel-regionen.

VORES PLACERINGER

En stor del af vores vinmarker blev ryddet og genplantet med stiklinger fra gamle vinstokke, som har en anden druestruktur. De løse druer med små gyldengule bær forbliver sundere og skaber grundlaget for vinfremstilling lige fra starten. Vores vinstokke omfatter vinstokke, der nu er 60 år gamle.

VINPRODUKTION

Mottoet “kvalitet i stedet for kvantitet” gælder især for vingården. Let beskæring af vinstokkene og målrettet udtynding af grønne druer i sensommeren giver høstmateriale af høj kvalitet til efteråret. Under den sene, selektive håndhøst fra oktober til november høstes kun fuldt modne og sunde druer til forarbejdning.
I kælderen er vores primære mål at bevare det, naturen har tilladt at gro i vingården. Credoet her er “Så lidt som muligt og så meget som nødvendigt.” En lang opbevaring på den fine bærme indtil foråret næste år sikrer bouquet og smeltning af vinene.

Weingut Bauer

VELKOMMEN

Vi hos Weingut Bauer er vinmagere efter gode gamle traditioner. Vores familie har dyrket vin omkring Mülheim i Mosel i mere end 300 år. Vi dyrker 10 hektar vinmarker, som blandt andet ligger på den verdensberømte Brauneberger Juffer lokation.
Vores kongebarn er Riesling, som skinner med en utrolig variation og finesse på Mosels stejle skiferskråninger. Men mangfoldighed betyder også at have mere end én rynke. Derfor har vi de seneste år udvidet vores vinsortiment til at omfatte druesorterne Rivaner, Pinot Blanc, Pinot Gris og Pinot Noir.

OM OS

Regionens guld modner på vinstokkene. Vinbyerne ligger opstillet som perler. I Mülheim nær Bernkastel-Kues skinner og funkler en tilbygning lavet af glas og sten på gården til vores vinfamilies vingård.
I denne arkitektoniske perle er husets fine vine og destillater skabt under eksperthænder af Jörg og Thomas Bauer. For os betyder kompetence, når det kommer til vin, at kombinere tradition og innovation inden for vindyrkning og kælderdrift til et harmonisk helhedskoncept.
 

VORES Vingård

Vi vil gerne inspirere folk med vores vine. Vores fremragende beliggenheder betyder, at vi er forpligtet til at udvinde det bedste fra druerne. Med respekt for naturen, erfaring i vingården, udholdenhed og omhyggelighed i kælderen, beviser vi hver dag, at vores vine er førsteklasses, karakterfulde ambassadører for Mosel-regionen.

Den kendte vinby Bickensohl blev grundlagt i 1048 e.Kr. og er nævnt i et dokument fra dengang. Allerede i 1814 blev vine med Bickensohler oprindelse betragtet som “de mest fremragende i hele Kaiserstuhl” i det storhertugelige leksikon.  

VORES PLACERINGER

En stor del af vores vinmarker blev ryddet og genplantet med stiklinger fra gamle vinstokke, som har en anden druestruktur. De løse druer med små gyldengule bær forbliver sundere og skaber grundlaget for vinfremstilling lige fra starten. Vores vinstokke omfatter vinstokke, der nu er 60 år gamle.

VINPRODUKTION

Mottoet “kvalitet i stedet for kvantitet” gælder især for vingården. Let beskæring af vinstokkene og målrettet udtynding af grønne druer i sensommeren giver høstmateriale af høj kvalitet til efteråret. Under den sene, selektive håndhøst fra oktober til november høstes kun fuldt modne og sunde druer til forarbejdning.
I kælderen er vores primære mål at bevare det, naturen har tilladt at gro i vingården. Credoet her er “Så lidt som muligt og så meget som nødvendigt.” En lang opbevaring på den fine bærme indtil foråret næste år sikrer bouquet og smeltning af vinene.

 

Scroll to Top

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside.